Over ons

Arno Vlaeminck

Mijn naam is Arno Vlaeminck, het gezicht van dit bedrijf. Al van toen ik net kon lopen ben ik gepassioneerd  door alles met wielen. Op dit moment ben ik 22 jaar en is die passie nog steeds niet verloren gegaan. Ruim 3 jaar geleden heb ik hier dan ook mijn voltijdse job van kunnen maken en zo mijn eigen bedrijf opgericht.

Ik stel u even voor aan mijn trots, mijn bedrijf: AVCarCleaning.

Bij ons kan u steeds terecht voor het ‘opknappen’ van uw wagen, waaronder het polijsten en de volledige reiniging van het interieur met stoom en dieptereiniging. Hierbij kan u ook opteren voor een coating zodat uw lak nog meer beschermd is en zal blinken als nooit tevoren.

Heeft uw wagen geen nood aan deze uitgebreide behandeling, dan bieden wij u ook de service van een carwash aan. Hierbij zijn er verschillende pakketten beschikbaar die u verder kan vinden op onze website.

Wij maken hierbij enkel gebruik van professionele producten en werken volledig met de hand. En om hier nog een schepje bovenop te doen; wij kunnen de aangeboden pakketten steeds bij uw thuis uitvoeren! Geniet dus op elk moment van de dag van een propere wagen waar u zichzelf niet eens voor hoeft te verplaatsen door onze carwash aan huis.

Ziezo, dit ben ik en mijn bedrijf AVCarCleaning!